WoWoW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Classic] 自言自語

+6
i_faye
大爺
mee
寶BB
gazzagw
10 posters

2頁(共7頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  下一步

向下

[Classic] 自言自語 - 頁 2 Empty 回復: [Classic] 自言自語

發表 由 gazzagw 周三 6月 17, 2009 4:11 pm

包 寫到:我都想做二世祖

Who says you ain't??? Twisted Evil
gazzagw
gazzagw
Admin

文章數 : 205
注冊日期 : 2009-06-16

http://wowow.friendhood.net

回頂端 向下

[Classic] 自言自語 - 頁 2 Empty 回復: [Classic] 自言自語

發表 由 包 周三 6月 17, 2009 4:21 pm

gazzagw 寫到:

Who says you ain't??? Twisted Evil

二世祖既定義係要打返屋企風流工嘛, 我都冇 Sleep

文章數 : 48
注冊日期 : 2009-06-17

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周三 6月 17, 2009 4:23 pm

樓上犯規>>>唔準quote架﹗﹗﹗
偶然心動
偶然心動

文章數 : 109
年齡 : 104

回頂端 向下

發表 由 寶BB 周三 6月 17, 2009 4:24 pm

包 寫到:
gazzagw 寫到:

二世祖既定義係要打返屋企風流工嘛, 我都冇 Sleep
錯, 二世祖既定義係唔係點洗返工!
寶BB
寶BB

文章數 : 179

回頂端 向下

發表 由 fratson 周三 6月 17, 2009 5:18 pm

發神仔又入黎玩><
fratson
fratson

文章數 : 2

回頂端 向下

發表 由 fratson 周三 6月 17, 2009 5:20 pm

邊個係發神仔~有冇人識佢架~??
fratson
fratson

文章數 : 2

回頂端 向下

發表 由 老闆娘 周三 6月 17, 2009 5:58 pm

唔係人人都知自言自語d 規則喎

老闆娘 在 周三 6月 17, 2009 6:25 pm 作了第 1 次修改
老闆娘
老闆娘

文章數 : 106

http://www.DangleJangle.com

回頂端 向下

發表 由 詩詩 周三 6月 17, 2009 5:58 pm

終於成功入到黎喇... 試左好多次先得!! Mad

詩詩

文章數 : 7

回頂端 向下

發表 由 mee 周三 6月 17, 2009 6:31 pm

終於有機會上到黎自言自語
mee
mee

文章數 : 57

回頂端 向下

發表 由 mee 周三 6月 17, 2009 6:32 pm

老老實實, 我都唔係好記得d規矩
mee
mee

回頂端 向下

發表 由 老闆娘 周三 6月 17, 2009 6:42 pm

老規矩: 唔准講向邊個講, 唔准 quote
仲有無呢? 好似都無咩規矩啦
老闆娘
老闆娘

回頂端 向下

發表 由 mee 周三 6月 17, 2009 6:46 pm

有人犯規時咪知囉
mee
mee

回頂端 向下

發表 由 mee 周三 6月 17, 2009 6:47 pm

玩玩下就識架啦
mee
mee

回頂端 向下

發表 由 mee 周三 6月 17, 2009 6:49 pm

總之一句, 你自言自語就得架喇, 無人會擾你架.....
mee
mee

回頂端 向下

發表 由 mee 周三 6月 17, 2009 6:50 pm

漏左個"搔"字添
mee
mee

回頂端 向下

發表 由 老闆娘 周三 6月 17, 2009 6:51 pm

最緊要正字: 騷擾
老闆娘
老闆娘

回頂端 向下

發表 由 mee 周三 6月 17, 2009 6:56 pm

你捉晒d 蚤, 馬騮無工開架喇喎
mee
mee

回頂端 向下

發表 由 mee 周三 6月 17, 2009 6:59 pm

夠鐘閃人, 明天請早
mee
mee

回頂端 向下

發表 由 i_faye 周三 6月 17, 2009 7:06 pm

唉, 仲未放得工呀....

i_faye

文章數 : 26

回頂端 向下

發表 由 i_faye 周三 6月 17, 2009 7:06 pm

咩事呀你?

i_faye

回頂端 向下

發表 由 i_faye 周三 6月 17, 2009 7:09 pm

等緊d email lor, 同埋今日公司地震呀, 扮下野都要啦!!!

i_faye

回頂端 向下

發表 由 i_faye 周三 6月 17, 2009 7:10 pm

e, 做你耍家果d wor, 唔洗擔心啦, 你實得呀!!!!
同埋呢, 你見唔見到檯主出左黎呀, 你行埋一邊讓路俾佢講呢, 呢到有佢講無你講架!!!
我就閃先啦, 你好自為知啦下!!!

i_faye

回頂端 向下

發表 由 i_faye 周三 6月 17, 2009 7:11 pm

搞錯呀, 咁快走唔理我, 掉低我, 不過台主出黎, 我都係避下好d

i_faye

回頂端 向下

發表 由 i_faye 周三 6月 17, 2009 7:12 pm

喂, 你走左啦????
嘩依家變得靜英英咁得人驚, 一陣謎女皇出黎咪死, 我都係走先啦...(雞咁腳雞咁腳)

i_faye

回頂端 向下

發表 由 老闆娘 周三 6月 17, 2009 7:48 pm

點解無問題區既? 有野想同網子講應該去邊呢?

網子, 網子, 點解 show 唔到簽名架?
老闆娘
老闆娘

回頂端 向下

2頁(共7頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章