WoWoW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

關懷寶姑媽SMS行動

4 posters

向下

關懷寶姑媽SMS行動 Empty 關懷寶姑媽SMS行動

發表 由 寶BB 周二 6月 23, 2009 6:31 pm

近來姑媽因為喉嚨有事而做左兩次手術,
因為過份擔心第時出唔到聲會影晌生計而心情極度低落,
請各位老友 (當然係見過/睇過姑媽果D啦!) SMS TUM下佢開心啦
佢要等到29號先可以拆線同拆走入面既異物,
又出唔到聲, 又唔C服, 又唔走得出間屋, 又怕以後出唔到聲.......... pale
點會唔心情低落........

如果無姑媽電話請PM我謝謝!
SMS請註明你係邊位,
因為佢唔會SAVE低大家電話架~ (連我都無!!!!哼!)
寶BB
寶BB

文章數 : 179
注冊日期 : 2009-06-17

回頂端 向下

關懷寶姑媽SMS行動 Empty 回復: 關懷寶姑媽SMS行動

發表 由 mee 周三 6月 24, 2009 10:40 am

姑媽無咩事丫嘛?
mee
mee

文章數 : 57

回頂端 向下

關懷寶姑媽SMS行動 Empty 回復: 關懷寶姑媽SMS行動

發表 由 寶BB 周三 6月 24, 2009 3:16 pm

mee 寫到:姑媽無咩事丫嘛?
今日好好多啦又~
YEAH!
寶BB
寶BB

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周三 6月 24, 2009 3:18 pm

Will do in HK~~
偶然心動
偶然心動

文章數 : 109
年齡 : 104

回頂端 向下

發表 由 gazzagw 周三 6月 24, 2009 3:20 pm

teach your Gu Ma how to come to this forum and we can do it here~ hehehehe
gazzagw
gazzagw
Admin

文章數 : 205
注冊日期 : 2009-06-16

http://wowow.friendhood.net

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周三 6月 24, 2009 3:23 pm

gazzagw 寫到:teach your Gu Ma how to come to this forum and we can do it here~ hehehehe

Best idea in years!!!!
偶然心動
偶然心動

文章數 : 109
年齡 : 104

回頂端 向下

發表 由 mee 周三 6月 24, 2009 5:26 pm

我部機打唔到中文呀, 要等聽日k爸返黎幫我send~
mee
mee

文章數 : 57

回頂端 向下

發表 由 寶BB 周三 6月 24, 2009 6:45 pm

原來佢好似細路女, 都中意人TUM呵呵
寶BB
寶BB

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章