WoWoW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

我又要番HK啦﹗﹗﹗

+3
i_faye
寶BB
偶然心動
7 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

我又要番HK啦﹗﹗﹗ Empty 我又要番HK啦﹗﹗﹗

發表 由 偶然心動 周五 6月 19, 2009 1:21 pm

阿飛仔 James 叫我body check 喎﹐冇得拗﹐維有聽話~~ rabbit

唔知機票食住醫藥費可唔可以同佢報銷呢﹖﹖﹖ confused Rolling Eyes
偶然心動
偶然心動

文章數 : 109
注冊日期 : 2009-06-17
年齡 : 104

回頂端 向下

我又要番HK啦﹗﹗﹗ Empty 回復: 我又要番HK啦﹗﹗﹗

發表 由 寶BB 周五 6月 19, 2009 1:35 pm

偶然心動 寫到:阿飛仔 James 叫我body check 喎﹐冇得拗﹐維有聽話~~ rabbit

唔知機票食住醫藥費可唔可以同佢報銷呢﹖﹖﹖ confused Rolling Eyes
真係乖啦!!!
我幫你向佢反映,
但我怕佢捉左你去嘻嘻哈哈時你身型會更加豐滿!
咁幾時返姐??????? cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
寶BB
寶BB

文章數 : 179

回頂端 向下

我又要番HK啦﹗﹗﹗ Empty 回復: 我又要番HK啦﹗﹗﹗

發表 由 i_faye 周五 6月 19, 2009 1:37 pm

爺爺, 你掛字個仙不如認左佢啦, 其實個仙都好掛字個honey 爺爺哇

i_faye

文章數 : 26

回頂端 向下

發表 由 mee 周五 6月 19, 2009 1:42 pm

記住帶埋美人嫲嫲返黎~ Embarassed
mee
mee

文章數 : 57

回頂端 向下

發表 由 寶BB 周五 6月 19, 2009 1:47 pm

mee 寫到:記住帶埋美人嫲嫲返黎~ Embarassed
係呀,
tammy勁多FAN屎呀
寶BB
寶BB

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周五 6月 19, 2009 2:01 pm

寶BB 寫到:
偶然心動 寫到:阿飛仔 James 叫我body check 喎﹐冇得拗﹐維有聽話~~ rabbit

真係乖啦!!!
我幫你向佢反映,
咁幾時返姐??????? cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

下星期五到呀﹐今次機票真係好平﹗﹗﹗
偶然心動
偶然心動

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周五 6月 19, 2009 2:04 pm

i_faye 寫到:爺爺, 你掛字個仙不如認左佢啦, 其實個仙都好掛字個honey 爺爺哇

阿joe重掛啊﹐指意我湊女~~ Very Happy
偶然心動
偶然心動

回頂端 向下

發表 由 寶BB 周五 6月 19, 2009 2:05 pm

偶然心動 寫到:
寶BB 寫到:

真係乖啦!!!
我幫你向佢反映,

YEAH!!!!
唔準咁快走!!!!!
我地安排定節目先!!!!
寶BB
寶BB

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周五 6月 19, 2009 2:07 pm

啊哈﹐我身邊都要人服侍架﹐實帶~~ Cool
偶然心動
偶然心動

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周五 6月 19, 2009 2:09 pm

寶BB 寫到:
係呀,

使唔使印定多D相等你去旺角賣﹖﹖﹖ Razz
偶然心動
偶然心動

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周五 6月 19, 2009 2:11 pm

寶BB 寫到:
偶然心動 寫到:
寶BB 寫到:

真係乖啦!!!
我幫你向佢反映,

YEAH!!!!
唔準咁快走!!!!!
我地安排定節目先!!!!

淨買左one way ticket 咋﹐你揸主意啦﹗﹗﹗
偶然心動
偶然心動

回頂端 向下

發表 由 gazzagw 周五 6月 19, 2009 2:52 pm

哇! 你一定係好掛住黎探你果幾件蛋散啦!!! Razz
gazzagw
gazzagw
Admin

文章數 : 205
注冊日期 : 2009-06-16

http://wowow.friendhood.net

回頂端 向下

發表 由 寶BB 周五 6月 19, 2009 3:13 pm

偶然心動 寫到:
寶BB 寫到:
係呀,

使唔使印定多D相等你去旺角賣﹖﹖﹖ Razz
唔賣,
哼!
你幾時周街見到女神先得架?
寶BB
寶BB

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周五 6月 19, 2009 5:27 pm

gazzagw 寫到:哇! 你一定係好掛住黎探你果幾件蛋散啦!!! Razz

甘你條蛋散使唔使我掛唧﹐吓吓吓~~ Wink
偶然心動
偶然心動

回頂端 向下

發表 由 gazzagw 周五 6月 19, 2009 6:39 pm

偶然心動 寫到:
gazzagw 寫到:哇! 你一定係好掛住黎探你果幾件蛋散啦!!! Razz

見你個肚dum 都知你食唔少蛋散啦 Twisted Evil
gazzagw
gazzagw
Admin

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周六 6月 20, 2009 11:40 am

gazzagw 寫到:
偶然心動 寫到:

見你個肚dum 都知你食唔少蛋散啦 Twisted Evil

皆因你班蛋散實在大鬆化~~ Twisted Evil
偶然心動
偶然心動

回頂端 向下

發表 由 寶BB 周六 6月 20, 2009 2:38 pm

我唔認我係旦散!!
我想做臭豆腐呀!
寶BB
寶BB

回頂端 向下

發表 由 gazzagw 周六 6月 20, 2009 2:46 pm

其實我係蛋卷
gazzagw
gazzagw
Admin

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周六 6月 20, 2009 2:52 pm

少緊個蛋撻~~
偶然心動
偶然心動

回頂端 向下

發表 由 gazzagw 周六 6月 20, 2009 3:02 pm

蛋家人?!?!?!
gazzagw
gazzagw
Admin

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周一 6月 22, 2009 8:24 am

倒數開始﹗﹗﹗
偶然心動
偶然心動

回頂端 向下

發表 由 寶BB 周一 6月 22, 2009 12:00 pm

偶然心動 寫到:倒數開始﹗﹗﹗
五~~~~~
寶BB
寶BB

回頂端 向下

發表 由 偶然心動 周五 6月 26, 2009 10:40 am

Ready to........ready to.......!!!
偶然心動
偶然心動

回頂端 向下

發表 由 i_faye 周五 6月 26, 2009 10:57 am

SEE YOU SOON!!!!!

i_faye

文章數 : 26

回頂端 向下

發表 由 寶BB 周五 6月 26, 2009 4:12 pm

唔知條友到未呢?
打風啵!
寶BB
寶BB

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章